top of page

Företagstjänster

Vi på HM Cykelservice erbjuder företagskunder cykelservicetjänster. Tjänster som vi erbjuder är Cykelservice på plats och Upphämtning av cyklar som servas i vår Cykelverkast. 

  • Cykelservice på plats innebär att vi kör till företaget och utför service på cyklarna i företaget. Det går att välja mellan en heldagsservice, eller två heldagsservice, beroende hur många cyklar som skall servas. Baspriset för en heldagsservice är från 6900kr. Låter intressant? kontakta oss via förmuläret så skickar vi en offert!  

  • Upphämtning av cyklar villket går ut på att vi åker till företaget och hämtar upp de cyklar och servar i vår butik. Efter utförd service på cyklar, lämnas cyklarna tillbaka till företaget. Baspriset är från 4500kr. I upphämtningstjänsten ingår det fri upphämtning och inlämning inom Malmö, Arlöv, Lomma, Åkarp, Hjärup och Lund. 

IMG_8777.HEIC

Verksamhetscyklar till företaget?

Vi har ett stort utbud av tradionella och elcyklar som vi kan bjuda våra företagskunder båda som leasing men även som verksamhetscyklar. Vi har även möjlighet att anpassade färger och logga på våra cyklar utifrån företagets önskemål.

 

För mer information angående verksamhetscyklar, kontaka oss via förmularet så återkommer!

Förmånscyklar till de anställda inom företaget?

Vi erbjuder även de anställda förmånscyklar och har ett stort utbud av cyklar som går att välja från. På leasingsavtalet ingår det två servicetillfälle som kunden kan utnyttja.

  

Vid servicetillfällen hämtar vi upp cykeln och utför cykelservice i vår cykelverkstad. När cykelservicen är slutförd, lämnar vi tillbaka cykeln. Det går även att utföra service på arbetsplatsen om detta skulle önskas. 

Det går att välja mellan Bikelease eller Epassi bike som är våran samarbetspartner. 

Kontkta oss för mer information genom att fylla in på förmuläret. 

Bikelease
epassi bike transparent.png

Fyll i formuläret så återkommer vi med offert! 

bottom of page